maandag 12 oktober 2009

Het weekend

Het was weeral een druk weekend. Vrijdagavond was het filmvoorstelling van onze vereniging. Door het barslechte weer (onweer, regen, storm) was de opkomst niet zo groot, maar het was gezellig en het was een mooie film. Het was na middernacht als we in ons bed lagen.

Zaterdag was een drukke dag op de zaak. Heel wat telefoons en klanten. In de namiddag moest Gino het overnemen, want met de vereniging toonden we een kinderfilm. Toen ik om 17u terug was, is Gino vlug vertrokken, hij moest nog naar een klant. 's Avonds waren we uitgenodigd op een zilveren jubileum-feest. Het was een heel gezellig feest, lekker eten en leuke muziek! We zijn gebleven tot in de vroege uurtjes.

Gisteren, zondag, hebben we op de bureau gewerkt. Het is eindelijk gelukt om er op een zondag te werken. Dit klinkt voor sommigen misschien raar, maar de zondag is de enige dag dat we de 'moeilijkere' rekeningen kunnen maken. We worden dan niet gestoord en Gino kan zich dan enkele uren concentreren op het bureauwerk. Natuurlijk zouden we liever andere dingen doen op een zondag, maar het was echt een noodzaak. Tijdens de week is hier echt geen tijd voor.
De kinderen zijn thuisgebleven. Tegen 17u zijn we er mee gestopt en hebben we er nog een gezellige avond van proberen te maken samen met de kinderen. Ik kan dan zo genieten van die 'family-time'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten