dinsdag 15 september 2009

Agromarkt

Vrijdagnamiddag werd de tent voor de agromarkt opgezet. Daarna kwam Gino naar de zaak. Onze werkmakkers stopten ook wat vroeger om te helpen. Het was precies een plundering in de toonzaal. De televisie werd afgebroken . Ook de videofoon, de sateliet, de stand van keukenkranen, de zuil met radiatoren, ... Alles werd in verschillende bestelwagens gestoken. Om 19u30 was er een BBQ om de agromarkt in de leiden. Dus moesten we op tijd stoppen en konden we niets meer in de tent klaarzetten. Zaterdagmorgen zijn we om 7u begonnen met alles. Tegen 9u30 was de stand klaar. Mooi op tijd.



De bar stond aan de kant van onze mede-standhouder Gino Demaegdt. Omdat we heel wat gezamelijke klanten hebben, hebben we samen 1 bar.

De trouwe lezers van deze blog zullen zich waarschijnlijk afvragen hoe we de tent hebben versierd. Of is het u al opgevallen op de foto's? We hebben de palen van de tent versierd met maïs. We kregen er veel complimentjes over.
De kinderen waren vooral geïnteresseerd in de miniatuurtentoonstelling. Het ging natuurlijk over miniatuur landbouwmachines en traktoren, die uitgestald waren in een waar landschap met een stal en alles er op en er aan. Hun neef Nico heeft hier ook een groot deel van zijn collectie tentoongesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten