woensdag 29 juli 2009

Ons nieuwjaarscadeau

Ieder jaar houden we een nieuwjaarsfeestje met ons personeel en hun gezin. We hebben dan ook de gewoonte om een nieuwjaarscadeau te geven en de werkmannen op hun buurt geven ook aan ons een cadeau. Waarom ik daar nu (halfweg de zomer) over begin? Omdat we gisteren onze caceaubon hebben gebruikt.

Het was niet zomaar een bon voor een etentje of een uitstapje. Neen hoor, het was een bon voor een ballonvaart. De eerste afspraak was op 10 juli, maar het weer was niet gunstig. De volgende afspraak was eergisteren, maar ook toen was het geen 'ballonweer'. Maar gisteren kon het dan toch eindelijk doorgaan.




Het was een hele ervaring. Ik had schrik voor het opstijgen, maar dit is heel vlot verlopen. Eenmaal in de lucht was het gewoon het gevoel van zweven. We zweefden boven het landschap. We vertrokken vanuit Zevekote en vaarden dan richting Zande, Koekelare, Bovekerke om uiteindelijk in Staden te landen. Het is een heel apart gevoel om alles zo klein te zien. Kleine koetjes, auto's, traktors, ... De velden waren precies stukjes stof. Heel eventjes hebben we redelijk laag gevlogen, zodat we iets konden zeggen tegen de mensen onder ons. Heel leuk. We hebben 1,5 uur gevlogen. Het was zo vlug voorbij.




Het was een unieke belevenis. Bedankt mannen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten