zaterdag 17 november 2012

Een verrassing

Ik vond dat Gino wel een dag verlof had verdiend. Ik had (zonder dat Gino hier van wist) vorige zaterdag "Gino - Verlof" in onze electronische agenda geplaatst. Vrijdagmorgen had Gino het plots gezien. Hij was heel aangenaam verrast. Toen hij enkele uren later terug op de zaak kwam, had hij al heel wat bedacht. Eindelijk had hij tijd om verder te werken onze voortuin. Die lag er al enkele weken onaangeroerd bij : een grote hoop aarde, nog een pallet stenen, de betonmolen er nog bij, ... Het was precies een bouwwerf. Er moest nog vanalles gebeuren : nog 1 laag stenen metselen, de hoop aarde verdelen over de tuin en de rest wegvoeren, stabilisé leggen waar de wegel moet komen, een deel van de aarde moest op de moestuin komen, maar die moest eerst gespit worden, ... Heel wat werk voor een persoon alleen. Maar hij zag het volledig zitten.

Het was zaterdagmorgen heel druk in de winkel, maar ik heb bewust Gino niet opgebeld. Hij heeft zich heel de dag kunnen uitleven in de tuin. En ziehier het resultaat (ik heb jammer genoeg geen foto van voordien) :

Nu is alles klaar om de weg naar de voordeur aan te leggen en om in het voorjaar planten aan te brengen.
Dit is niet het enige werk dat Gino heeft kunnen doen. Ook de achtertuin is serieus aangepakt. Gino was, tegen de avond, moe maar tevreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten