zaterdag 14 januari 2012

De gewone gang van zaken

Na de feestelijkheden in december is alles hier weer zijn normale gang aan het gaan. Iedereen is weer aan het werk, behalve 1 zieke werknemer. De dagelijkse telefoons en winkelbezoeken is ook weer zoals gewoonlijk. Tussen kerst en nieuwjaar is het hierin wel wat kalmer.

De feestdagen zijn dan wel voorbij, maar voor ons staat er toch heel wat op onze agenda. Tot half maart hebben we wel ieder weekend iets die vaststaat. Zo hebben we volgende week ons personeels-nieuwjaarsfeest. Dan komen al onze werknemers met hun gezin naar ons huis. Gino en ik, samen met de kinderen, zorgen dan voor een lekker feestmaal onder het motto : 'deze keer werken wij voor ons personeel'. Ook worden dan de nieuwjaarscadeaus aan elkaar uitgedeeld, maar daar moet ik nog werk van maken.

De kinderen zijn ook weer opnieuw gestart in school. Tijdens de vakantie hadden we de gewoonte gekweekt om een half uurtje langer in ons bed te liggen, maar dat is nu gedaan. De wekker is onverbiddelijk : om 6u moeten we opstaan. Want Mathias moet zijn bus halen om 6u30. Het is eigenlijk goed zo, want zo krijg ik ook meer gedaan in het huishouden.

Alles verloopt weer lekker volgens routine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten