donderdag 30 juni 2011

Op business trip

Mathias was trots om te kunnen vertellen dat zijn papa en mama op 'business trip' waren. We waren uitgenodigd in het buitenland om een opleiding met fabrieksbezoek te combineren. Het was de fabriek van 'Simes'. Dit zijn verlichtingsarmaturen die vooral gebruikt worden voor grote projecten, zoals grote gebouwen en bruggen. Maar nu willen ze ook de particuliere markt bespelen. Ze zijn vooral gespecialiseerd in led-verlichting. Enkele voorbeelden :




Het was wel een 'zware' reis. Donderdagmorgen moesten we om 3u45 in de ochtend in diksmuide staan. Daar werden we opgepikt door een bus. De rest van de groep stapte op in Kortrijk. Vanuit Kortrijk trokken we naar Zaventem, waar we het vliegtuig richting Milaan opstapten. Om 12u30 waren we in ons hotel waar we een half uurtje hadden om wat broodjes te eten. In de namiddag kregen we uitleg over de firma en kregen we een bedrijfsfilm te zien. Op vrijdag stond de bus al om 8u klaar om ons op te pikken. In de firma Simes hadden we vooral technische uitleg over de verschillende modellen en over hun led-technologie. Tijdens de middag werd een koud buffet voorzien. In de namiddag kregen we een presentatie van 3 grote projecten die ze hebben uitgevoerd. Om 17u30 hadden we de volledige opleiding gehad. Als ontspanning kregen we een rondleiding in een wijngoed waarna we lekker hebben gegeten in een buitenhuisje. Gezellig!





Zaterdag werden we rondgeleid in Verona door een gids en in de namiddag hadden we enkele uren vrij. Zondagmorgen om 10u30 stond de bus opnieuw klaar om ons naar het vliegveld te brengen. Tegen 19u30 waren we thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten