dinsdag 3 mei 2011

Wat een drukte

Het is hier echt ongewoon druk de laatste week. Het is alsof de mensen na het genieten van een warme paasvakantie, meteen hun verbouwing/bouw willen zien vooruit gaan. Alles moet precies in maand mei gebeuren. We hebben de werken eens samen gelegd die in mei zouden moeten uitgevoerd worden. In totaal komen we aan 7 weken werk. In mei zijn er jammer genoeg maar 4 weken hé. Voor een buitenstaander is het soms moeilijk te begrijpen hoe je soms zo in de knoei kunt geraken met de planning. Maar een planning kan niet altijd perfect gevolgd worden. Sommige zijn niet op tijd klaar, of de bouw is uitgesteld, of we moeten vroeger komen omdat de plakker of de schilder ook vroeger wil komen, enz. Jaarlijks terugkomend zijn de communiefeesten. Klanten met een communiefeesten, willen hunn bouw graag afgewerkt zien tegen het feest, om het te tonen aan de familie. De planning wordt hier bijna dagelijks aangepast.

Ook in de herstellingen is het druk deze week. De telefoon staat hier niet stil. Mijn taak deze week is vooral de telefoon beantwoorden en het regelen van de herstellingen.
We hopen stilletjes dat volgende week weinig herstellingen uit de bus komen, zodat al onze werkmannen zich kunnen op het installeren concentreren. Er moet heel wat gebeuren volgende week.

Gelukkig zijn er leuke weekends in zicht. Zoals deze week : morgen zijn we uitgenodigd op een communiefeest. Met zo'n mooi weer zal zeker een leuke dag worden.
Volgende week zijn we dan uitgenodigd voor een trouwfeest. Het is al een tijdje geleden dat we een trouwfeest hebben meegemaakt. Ik ben dan ook van plan om ook de trouwmis mee te volgen. Dat is ook altijd een magisch moment. Ik kijk er al naar uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten