dinsdag 20 juli 2010

Werken en genieten

Vorige vrijdag is er een grote levering toegekomen. Onze toeleverancier van sanitaire en verwarmingsmaterialen is de volgende 2 weken gesloten. Deze firma levert anders tot 3x in de week. Om die periode te overbruggen, heeft Gino heel wat materiaal besteld. Dat materiaal moest natuurlijk allemaal gecontroleerd worden en in het magazijn gestoken worden. Het was een hele karwij. We hebben er aan gewerkt tot 21u. Ik had voorzien om kip met frietjes te eten, maar had nog niets voorbereid. Toen we met ons vier thuis kwamen moest er dus nog gekookt worden. Gelukkig gaat het snel met 8 handen samen. Na ongeveer 20-30 minuten hadden we gebakken kippefilet met versgesneden frietjes en tomaat op ons bord. Daarna hebben Gino en ik nog een half uurtje genoten van het mooie weer en de rust op ons terras.

Ook zaterdag hebben we heel wat doorgewerkt op de bureau. Toch waren we rond 19u30 thuis. Gino heeft spaghetti gemaakt, terwijl ik mij bezighield met het afnemen en ophangen van de was. Na het eten zijn we in de zetel geploft. Eerst was het plan om nog wat te fietsen of te wandelen. Maar het weer was niet meer zo stralend en zag er zelfs wisselvallig uit. Het was al eventjes geleden dat we met ons vier in de zetel hebben gezeten. De kinderen hebben er echt van genoten. Rond 10u zijn we gaan slapen.

Zondag is Gino vroeg opgestaan. Hij kon niet meer slapen en is dan maar beginnen dweilen. Ons huis wordt altijd de zondagmorgen gekuist bij ons. Ook de kinderen waren vroeg wakker en hebben geholpen. Toen ik om 8u beneden kwam, konden we beginnen ontbijten in een proper huis. Zalig! Na het ontbijt zijn we terug naar de zaak gekomen om facturen te maken. De moeilijkere facturen zijn weer aan bod gekomen. We hebben doorgewerkt tot de middag. De zondagmiddag eten we altijd in ons huis. Daarna zijn we nog voor 2 uurtjes naar onze bureau gekomen. Ik was blij dat er zo veel werk was geschoven op de bureau. Vanaf 15u hebben we ons klaargemaakt voor een fietstoer. Het was prachtig weer, dus volop genieten van het fietstochtje.

Het was een weekend van veel werken maar ook van veel genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten