woensdag 26 juni 2013

Website

Ongeveer een jaar terug liep hier een filmploeg rond om een nieuwe bedrijfsfilm te maken. Wij hadden een combinatie van bedrijfsfilm + website aangekocht. De website was een blanco website, zelf in- en aan te vullen. blijkbaar was dit niet zo simpel. Eerst bleef onze oude website actief, daarna hadden we geen website meer, daarna hadden we een website zonder film en met verkeerde foto's, ...

Uiteindelijk kreeg ik een inlogcode om de website zelf te ontwerpen. Ik had dit gepland voor een zaterdag, maar de eerste paar weken lukte dit niet. Vorige zaterdag heb ik eindelijk tijd gevonden.

Bij deze nodig ik jullie uit naar onze nieuwe website :

www.ginoannys.be

Ik hoop dat jullie hem goed vinden.

dinsdag 25 juni 2013

Hier ben ik dan

Eindelijk heb ik weer een beetje meer tijd. Er is natuurlijk al vanalles gebeurd. Beetje bij beetje zal ik het jullie vertellen.

Openbare verkoop

We zijn onlangs voor het eerst naar een openbare verkoop geweest. Een collega-concurrent had jammer genoeg de boeken moeten neerleggen. Alle materiaal en materieel werd openbaar verkocht. Gino en ik hadden dit nog nooit meegemaakt. Op dinsdag konden we het magazijn en werkplaats van deze firma bezoeken en bekijken wat voor ons interessant was. Op donderdag was dan de verkoop. Meer dan 900 loten moesten over de tafel gaan. Het is best spannend als je aan het meebieden bent voor een aankoop. Toch geraakten we vlug op dreef en hebben we één en ander aangekocht. Ik was wel verbaasd hoe vlug dat bieden gaat. Je hebt geen tijd om na te denken, of er is al een ander mee gaan lopen. De verkoop duurde toch van 10u tot 17u. De belangrijkste aankoop voor ons waren magazijnbakken.
Tijdens de openbare verkoop leefde ik toch wel mee met de mensen van deze firma. Dit moet hartverscheurend zijn om je firma zo te zien uitverkopen.
's Anderendaags moest alles opgehaald worden. Gino is de hele dag bezig geweest, samen met 2 van onze werkmannen, om op en af te rijden om het materiaal op te halen. Het ophalen was hectisch volgens Gino. Het kan ook niet anders, als iedereen op hetzelfde moment achter zijn aankoop komt. Zo zijn we opnieuw een ervaring rijker.

donderdag 13 juni 2013

Ja hoor ...

... ik leef nog. Maar het is de laatste tijd zo druk dat ik weinig tijd heb om te bloggen.

Heel binnenkort begin ik er weer aan en weten jullie weer wat er allemaal reilt en zeilt in huize en firma Annys.


Zo voel ik me soms ... een gevecht tegen de papierberg