woensdag 30 januari 2013

Bloggen

Het is al een tijdje geleden dat ik heb kunnen bloggen. Hebben jullie me gemist? Dat is een vraag die ik me vaak stel .. missen mijn bloglezers mijn blogjes als het eens lang duurt?

Maar niet getreurd, geen paniek, hier ben ik weer. Opnieuw met goede voornemens om jullie niet zo lang meer te laten wachten.

De winterdrukte heeft me wat beziggehouden. Eerst en vooral de eindejaarsdrukte, met de nodige feesten. Maar ook de serieuze winterprik die we de laatste weken hebben gehad. De telefoon rinkelde gedurig met de nodige herstellingen. Onze technieker voor herstellingen kon het vaak niet halen, en er moest een collega bijspringen. Ik had ook schrik van de dooi. Ik dacht echt dat maandag en dinsdag een drukke dag zou worden. Je moet weten dat sommige lekken pas zichtbaar worden als het begint te dooien, vooral op boerderijen, waar de waterleiding vaak nog in onverwarmde ruimtes hangt. Maar al bij al viel de vorstschade blijkbaar nog goed mee.

Tijdens mijn afwezigheid op de blog, is er één en ander gebeurd :

Stocktelling
Het is voor niemand een leuke dag, maar het moet gebeuren. Op 2 januari hielden we stocktelling. De hele dag is iedereen van de firma bezig met tellen en aantallen aan het opschrijven. We verwennen ze wel een beetje die dag. De hele dag worden ze getrakteerd op snoep. In de namiddag krijgen ze taart. En in de late namiddag krijgen ze een jenevertje. Niet te veel natuurlijk, de aantallen moeten nog kloppen :)


Brecht zorgde voor de catering
Nog eventjes over de verjaardag van onze kids. Mathias is 18 jaar geworden! Jaja, een volwassen persoon. Wat gaat de tijd snel. Brecht is 15 jaar geworden. En op allebei hun verjaardag heeft het gesneeuwd. Toeval? Brecht was heel blij met de sneeuw. Hij mocht de hele dag mee met nonkel Dries, die van dienst was bij de strooidienst (met sneeuwruimer). Voor Brecht is dat een super-verjaardag, een hele dag sneeuw ruimen!

Als afsluiter enkele winterplaatjes van thuis en van de firma