maandag 27 februari 2012

Ziekte en vakantie

Ziekte en vakantie hebben er voor gezorgd dat de was niet op tijd klaar geraakte. Tijdens de vakantie is het te verleidelijk om iets langer in ons bed te blijven liggen. Dat half uurtje kan toch zo'n deugd doen. Maar dat maakt natuurlijk dat ik 's morgens een half uur minder kan werken. Daar kwam nog eens bij dat een zware verkoudheid mij heel moe maakte. Zondagnacht heb ik toch 3 à 4 uur liggen hoesten in mijn bed. Ik ben maandag dan toch maar naar de dokter gegaan, want die verkoudheid had ik al een week en het werd er zeker niet beter op. Ik kreeg een apothersbriefje mee met een reeks medicijnen. Ik ben heel de week vroeg van de zaak naar huis gegaan en heb mij de meeste dagen in de zetel gelegd, zo moe en leeg was ik. Op die manier heb ik een serieuze achterstand in mijn huishouden. De was heb ik gelukkig tegen vrijdagmorgen kunnen afwerken, dus deze achterstand is weggewerkt. Nu de rest nog ...

dinsdag 14 februari 2012

changement de decor


Ja, ons bureel ziet er wat anders uit. We hadden vroeger 2 kasten waar onze catalogussen en mappen stonden. Daarnaast hebben we nog een grote zwarte kast, 1 groot rek en 2 kleinere rekken. De 2 witte kasten waren echter aan de kleine kant. De foto hieronder toont aan hoe het was.





PS. De rommel die je op de grond ziet staan is alles die inde kasten zat. Deze moesten we natuurlijk leegmaken om plaats te maken voor de nieuwe.




Nu hebben we nieuwe kasten en een nieuwe tafel met stoelen gekocht. En dat geeft een totaal ander zicht :





De vorige weken had ik een stagair die meehielp in de bureau en zij heeft alle catalogi in alfabetische volgorde geplaatst :




PS Is het jullie opgevallen dat ook de muur geschilderd is? Dat maakt het plaatje af hé.